Futsal labda Select Attack Shiny sárga-zöld

9.189Ft

Üzletünk által ajánlott Select Attack Shiny futsal labda kiválóan alkalmas gyermekeknek, illetve kamaszkorú játékosoknak, mivel a labda kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a célkorosztály számára minden szempontból kedvező legyen az eszköz, többek között a méretét tekintve.

Az Attack Shiny futsal labda a Select által forgalmazott népszerű Futsal Talento termékcsalád része, melynek kialakítását olyan világhírű futsal szakértőkre bízták, mint Aroldo Strack, valamint a Golasso Select Futsal Akadémia szakértői.

Remek minőségű, fényes PU felülettel rendelkezik, mely hozzájárul a tartós alak és méret megtartásához, és a stabilitáshoz.

Belül finom habszivaccsal van kitöltve az eszköz, valamint egyedi kialakítású butyl belsővel ellátott, amely finom poliészter szálakkal átszőtt, így biztosítja labda puha pattanását, és a tökéletes kezelését játék közben.

Mindezen tulajdonságok segítik elő azt, hogy az Attack Shiny futsal labda tökéletesen alkalmazkodjon az adott korosztály sajátosságaihoz.

A termék minőségét az is jól mutatja, hogy a labda kézzel varrott, illetve masszív, kettős zárszeleppel ellátott, mely biztosítja a megfelelő levegő-visszatartást.

Az eszköz új sárga-zöld színkombinációja biztosítja a jobb láthatóságot, és játék közben a gyorsabb reakciót.

További információk

Anyag: Magas minőségű, fényes PU felület
Belső: Butyl belső
Méret: 62-64 cm
Súly: 400-440 g
  Csökkentett visszapattanású
Szín: Sárga-zöld
Kategória:
Shopping Cart